Warez-BB

Op http://www.warez-bb.org vind je een forum waarop je moet registreren. In het filmforum worden dagelijks honderden nieuwe berichten geplaatst. Klik op de titel van een film die je wil zien.

Nu zie je één of meerdere website adressen (URL’s) waarop je kan klikken. Dat zijn de links naar de film die je wil downloaden.

Sommige films zijn opgesplitst in meerdere delen. Het is erg lastig om die manueel te downloaden. Het probleem is dat je op de meeste sites maar één bestand tegelijk kan downloaden en dat aan een zeer lage snelheid.

Het is beter om te zoeken naar films die in één keer te downloaden zijn. Om die te vinden, kijk of er ‘single link’ in de titel van het bericht op Warez-BB staat. Is dat het geval, dan kan je de film als één bestand downloaden en hoef je maar één keer te klikken en maar één keer te wachten. Snel gaat het echter niet.

Wil je de films snel binnen hebben, dan zal je een abonnement nemen op een downloadsite zoals Rapidshare. Voor een tiental euro per maand kan je onbeperkt films downloaden. Het kost je dan wel wat, maar je bespaart jezelf veel frustratie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *